12/10/10

Η Nintendo γιορτάζει τα 25 χρόνια Mario Bros. με τα κόκκινα Wii και DSXL!


Έχουν περάσει 25 από τότε που είδαμε για πρώτη φορά αυτόν τον συμπαθή κοντό υδραυλικό με τα κόκκινα ρούχα που πολεμούσε αδιάκοπα για να βρει την πριγκίπισσα και να την σώσει από τον κακό βασιλιά Koopa και για το γιορτάσει αυτό η Nintendo βγάζει 2 συλλεκτικές κόκκινες εκδόσεις: το Wii New Super Mario Bros. Limited Edition  και το Nintendo DSi XL New Super Mario Bros. Special Edition!



To Nintendo DSi XL New Super Mario Bros. Special Edition θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη από τις 22 Οκτωβρίου 2010 και θα περιλαμβάνει το κόκκινο Nintendo DSi XL και το παιχνίδι New Super Mario Bros.


Στις 29 Οκτωβρίου 2010 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Wii New Super Mario Bros. Limited Edition που θα περιλαμβάνει ένα κόκκινο Wii, ένα κόκκινο Wii Remote Plus, ένα κόκκινο Nunchuk, και 3 παιχνίδια: το Wii New Super Mario Bros, το Wii Sports, και την αυθεντική έκδοση του Donkey Kong προεγκατεστημένη ως φόρο τιμής στην πρώτη εμφάνιση του Mario!

Η σειρά Super Mario Bros έχει κάνει τις περισσότερες πωλήσεις σε όλον τον κόσμο από οποιοδήποτε άλλο video game με το εκπληκτικό ρεκόρ των 240 εκ. πωλήσεων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου